120.jpg

Typisch Kroon

Kiest u voor Kroon Packaging? Dan krijgt u

 • aandacht en flexibiliteit;
 • betrouwbaarheid;
 • deskundigheid;
 • oplossingen;
 • snelle levering;
 • specialistisch maatwerk.

Aandacht en flexibiliteit
Uw behoefte is ons uitgangspunt. Daarom werken wij nauw samen met onze grondstofleveranciers. Zo zijn zeer snelle levertijden mogelijk voor zowel kleine als grotere series, die indien gewenst binnen 24 uur op maat te leveren zijn. Verandert de markt waarin u opereert? Met onze flexibele organisatiestructuur en ons moderne, uitgebreide machinepark kunnen wij u speciale oplossingen bieden en kunnen we arbeidsintensieve opdrachten aan. We laten ons graag door u uitdagen.

Betrouwbaarheid
Zijn een betrouwbare, just-in-time-levering en hoge kwaliteit voor u noodzakelijk? Voor ons zijn ze standaard. Ons online materiaalbeheer en moderne barcode-gestuurde systeem zijn de basis voor een efficiënte stroom van onze goederen. Wij werken continu aan de verbetering van onze processen en houden het hele traject, van offerteaanvraag tot levering, in eigen hand. U kunt op ons rekenen.

Deskundigheid
Karton is er in vele soorten. Het vinden van de juiste samenstelling ervan voor uw verpakking onze specialiteit. Wij zorgen ervoor dat het karton precies die kwaliteit heeft die optimaal werkt voor uw producten. Van kwetsbare, luxueuze goederen tot zware industriële producten in de automotive industrie: onze ontwikkelingsafdeling levert een passende oplossing.

Oplossingen
Wilt u samengestelde verpakkingen met bijzondere afmetingen? Wij maken flexibele, meerlaagse u-profielen voor onder andere de keuken- en meubelindustrie. Voor de displayindustrie maken wij POS-materialen geschikt voor transport. Verder kunt u bij ons terecht voor de productie van kleine en middelgrote oplages.

Snelle levering
De centrale ligging in Nijkerk, dichtbij belangrijke snelwegen, geeft ons een voorsprong op het gebied van levertijd en logistiek. Onze jarenlange samenwerking met onze transporteur garandeert een betrouwbare levering. Ook door ons ruime pand kunnen wij snel en flexibel handelen. Vergaande plannen voor uitbreiding ervan stelt ook een snelle levering in de toekomst zeker.

Specialistisch maatwerk
Maatwerk is mogelijk door ons machinepark. Het is up-to-date en herbergt moderne en specialistische machines, zoals:

 • inline machines: voor kleine en grote series en kleine en grote formaten vouwdozen tot 2 kleuren bedrukt;

 • slotter: voor de productie van grotere formaten vouwdozen en meubelverpakkingen; de slotter is uitgerust met een rotatiestans voor handgrepen tot complete verpakkingen;

 • boxmaker: alleskunner van extreem kleine paneelgroottes tot containerverpakkingen; het verwerkingsformaat is maximaal 2800 x 6000mm;

 • vlakstansautomaat: maximaal plaatformaat 1200 x 1700 met uitbreekstation. Bij kleinere series is besparing op meskosten mogelijk door het uitbreken achterwege te laten;

 • automatische taper voor niet-inline, sluitbare verpakkingen;

 • snijmachine voor kleine plaatjes en spoedklussen uit voorraadplaten.

Alle verpakkingen kunnen wij voor u in twee kleuren bedrukken.