135.jpg

Nieuwe inlinemachine gereed.

In Maart 2015 hebben wij onze nieuwe inlinemachine in gebruik genomen.

Naast de eerste inlinemachine hebben we nu de beschikking over een grote midsize machine van het merk Mitsubishi. Bekend al één van de topmerken op het gebied van golfkartonverwerking. Naast ontlasting van de bestaande machine kunnen we hier een groter formaat dozen verwerken. De machine beschikt tevens over een zogenaamde palletizer van het merk Martin, waar de pakketten dozen automatisch op de pallets worden gestapeld.

Het formaat wat de Mitsubishi kan verwerken is plano 1600 x 2800 mm. Heeft 2 drukwerken met keramische walzen en kamerrakel systeem wat een hoge drukkwaliteit garandeerd. Bovendien hebben we met de roterende stansunit naast handgrepen en dergelijke, uitgebreide stans mogelijkheden. 

De machine heeft een totale lengte van meer dan 40 meter en is volledig geautomatiseerd. Hiermee hebben we een grote stap gezet in het verder automatiseren van onze productie. Door de interne verhuizing van enkele andere machines hebben we de Mitsubishi perfect kunnen inpassen in onze bestaande logistiek.

De tweede foto toont links de nieuwe machine in onze fors uitgebreide productiehal (rechts).